Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak craftingu po dodaniu lvl'a po crashu postaci

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zacznę od tego, że nie mam za wiele czasu na granie w tą grę, a przyjemnie się spędza chwile grając w nią, także chciałbym Was prosić o poradę.

Miałem wcześniej rouge'a z ok 55lv i nagle coś zaczęło się walić, po wybraniu postaci crashowało mi grę (przeniosłem save do kolegi, to samo) jednak przy wyborze innych postaci mogłem normalnie grać.

Wbijanie tego lvl'a trochę zajęło, tym bardziej, że gram tylko czasami, dlatego żeby zaoszczędzić trochę czasu chciałem dodać sobie lv i pare itemków które miałem poprzez program Character Editor. Dodałem sobie 50lv i mam nadzieję, trochę słabsze itemki niż miałem (wolę dodać słabsze niż lepsze), jednak jest pewien problem, nie mogę craftować prawie żadnego jedzenia dodającego HP, jedynie potka +1 dającego 200 HP.

Czy jedynym wyjściem jest jednak gra od nowa, czy jest na to jakiś sposób?

Staram się jak najrzadziej używać jakiegokolwiek cheata, lecz tym razem użyłem, ponieważ w sumie sporo czasu mi to zajęło, a nie chcę za specjalnie od nowa wszystkiego robić.

Z góry dziękuję oraz pozdrawiam.

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Nie chcę robić żadnej nowej postaci, bo tamtą już przywróciłem jako tako, tylko tym jedynym minusem teraz jest to, że na tej postaci mogę robić tylko potki przywracające po 200hp, a ja się pytam co zrobić, żeby móc normalnie tworzyć tez inne potki dodające +/- 800hp itp.

Opublikowano

a te potki czasami nie były przez te "formuly" ? musisz chyba je dropnąć/zcheatować.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Możliwość robienia potków zdobywa się co jakiś czas wraz z wbiciem lvl'a, musiałem dobić trochę, żeby naliczyło mi następne, jednak tych z przedziału ok. 2-70 powera nie mogę robić. Dzięki cheater za tipa ;] Reszcie także dziękuję.

Czyli w sumie już można zamknąć jak coś ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...